CAMPANYA RENDA 2023

CAMPANYA RENDA 2023

El proper dia 3 d'abril de 2024 comença la Campanya de RENDA de l'Agència Tributària i es prolongarà fins al dia 30 de juny.

 

Com cada campanya us recordem que des d'INCEDO ADVOCATS, us oferim la possibilitat de dur a terme la confecció-tramitació de la vostra DECLARACIÓ DE LA RENDA, aquest any des de tan sols 65 €/declaració.

 

És sabut que per fer una declaració és fonamental consultar un advocat, especialment quan es tracta de la Declaració de la Renda perquè és el professional preparat que coneix i pot aconsellar-lo millor sobre la legalitat vigent i les fórmules més beneficioses per presentar la seva Renda i l'únic que, si fos el cas, pot defensar-lo fins al final, davant dels tribunals.

 

A INCEDO ADVOCATS creiem fermament que amb un bon assessorament previ estalviaran problemes, temps i diners, és per això que la nostra filosofia es basa en la Prevenció i volem brindar-los l'oportunitat de comprovar-ho.

 

Així mateix, aprofitem l'ocasió per indicar-los que des d'aquest moment posem a la vostra disposició el més complet assessorament, impartit per Advocats especialitzats, per oferir-vos un suport constant en totes les àrees legals que resultin de la vostra vida diària.

 

Recordeu que a INCEDO ADVOCATS apostem per la prevenció i per això, abans de tenir un problema, els nostres Advocats especialitzats els assessoraran i trobaran la solució més senzilla, ràpida i segura.

 

Contacti amb nosaltres, estem a la vostra disposició si volen rebre més informació sobre tots els nostres serveis.

 

 

 

Atentament,

Departament Jurídic

INCEDO ADVOCATS